Paskelbta Dailės terapijos metodų pritaikymas ugdyme, Meno terapija, Metodinės priemonės, Naujienos, Terapija

NERKIME Į VASARĄ!

     Vasaros visi laukiame su nekantrumu ir džiaugsmu. Gerai, jeigu ji lepins musKomentaras 2020-06-02 190434 geru oru, suteiksiančiu galimybę didžiąją dalį laiko leisti gamtoje. O jeigu ir vėl mus aplankys lietuviška vasara su pilku dangumi, nuobodulį varančiu lietumi ir amžinu vaikų klausimu: „Ką veikti?“  O veikti galima daug ką! Tam reikia tik noro ir keleto idėjų, kuriomis dalinasi įvairių tinklaraščių autoriai.

     Nežinantiems, kaip pradėti atostogauti, sukūriau stalo žaidimą „Neriame į vasaros atostogas!“. Žaidimas ne tik pradžiugins vaikus smagiais užsiėmimais, bet ir primins, kad namuose kiekvienas turime pareigų.  

20200602_183704Savo mažiesiems mokinukams pasiūlysiu sustabdyti laiką kuriant vasaros atostogų rinkinuką. Visą vasarą į pasirinktą dėžutę, indelį, maišelį, krepšelį, aplanką, voką ar dar ką nors vaikai turės dėti tai, kas juos nudžiugino, ką norėsis išsaugoti. Rudenį, pirmojo susitikimo metu, surengsime vasaros įspūdžių pristatymą, padėsiantį ne tik sustabdyti laiką, bet ir sugrąžinti jį atgal.

Vyresnieji jau gavo užduotį, susijusią su meno terapija. Iš gamtinių medžiagų vaikai jau antrus metus kurs skaitomų knygų veikėjus.

Kūrybinės veiklos pavyzdžių rasite tinklaraštyje „PusėMusės“

     Nepaseno ir prieš šešetą metų mano siūlytos idėjos, tad užsukite į puslapį „Mokinių vasaros atostogoms artėjant“.

     Turite daugiau minčių vasaros atostogoms? Pasidalinkite jomis, kad laukiamiausias metų laikas visiems praeitų įspūdingai!   

Daugiau idėjų vasarai:

VASAROS GALVOSŪKIAI NAUJA!

VASAROS PROJEKTAS NAUJA!

„GAMTUKAI“ KVIEČIA Į GAMTĄ

Mokinių vasaros atostogoms artėjant

KĄ JUMS REIŠKIA VASAROS ATOSTOGOS?

2 komentarai “NERKIME Į VASARĄ!

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.